Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Tabi Sándor indította 14 éve
Ti otthon, milyen zsiradékkal főztök? Napraforgó, repce, kukorica olajjal, margarinnal?
Hozzászólások eddig: 6
Müller Kinga üzente 14 éve
Köszönöm a tájékoztatást,igen figyelemreméltó! :-)
Bár én húst is talán egy hónapban egyszer ha eszem akkor sokat mondok....valahogy nem kívánja a szervezetem ami ezek szerint szerencsés!Ami nálam rizikófaktor azok az édességek.Látom,hogy azok is szerepelnek a koleszterinnövelő táplálékok között.De igyekszem korlátozni a bevitelt!!! :-)
Tabi Sándor üzente 14 éve
A hajlamot is el kell felejteni! A tudomány az un. hajlamot sem bizonyította. A hajlam, csupán úgy és akkor került be a szóhasználatba, amikor nem tudtak választ adni a diagnózisra. Ilyen esetekben használatos általában ez a szó, hogy hajlam. Ma már több betegség esetén is sok a tévesztés, az anyagcsere problémákat is örökölt betegségnek mondják ki, pedig az örökséghez úgy semmi köze sincs, mint ahogy arra adják a magyarázatot. Mi emberek nem a betegséget örököltük, hanem sejtszinten a táplálékokat. Tehát, ha nem az örökségünk értelmében táplálkozunk, akkor betegek leszünk.
Az "A" vércsoportúak elsősorban, majd az "AB" vércsoportúak azok az érintettek leginkább, akiknek a helytelen táplálkozásuk miatt kockázati tényezőt jelentenek a vöröshúsok, mert a bennük lévő fehérjék besűrítik a vért, a vörösvérsejteket összeragasztják, és kicsapják. Ezek okozzák leginkább a szív- és érrendszeri problémákat is valamint, a rákot is. Ezek mérhetőek statisztika szempontjából is, ami a 45%-50% között mozog, de arányában a Földön élő embereket illetően is.
Müller Kinga üzente 14 éve
Én úgy értettem,hogy a hajlamot örökölhetjük......miután semmi olyan okot nem találtam erre gondoltam. :-)
Amúgy nekem A pozitív a vércsoportom.
Tabi Sándor üzente 14 éve
A hidrogénezett olajokat, margarint, sütőmargarint a 30-as években kezdték el gyártani. Azonban, nem a legkíválóbb növényi magvakból, de nem is a legkíválóbb raktározási feltételek mellett. Ha csak egy panészes volt, az összeset megfertőzte. Ezért hidrogénezéssel tartósították, ami viszont az emésztést korlátozza. Beépül a sejtmagba és a fehérvérsejtek funkcióit korlátozza. Tehát a fehérvérsejt nem tud eleget tenni feladatának. Ezért van a betegség!
Tabi Sándor üzente 14 éve
Nem örökletes. A koleszterinről az írásom megtalálod, csak olvasd el végig. A koleszterin pontosan azoktól az élelmiszerektől magas, amit a szervezet nem tud feldolgozni. Ezek az élelmiszerek leginkább a hidrogénezett olajok (napraforgó olaj, kukorica olaj), fehérített lisztek, cokor stb.
Zsiradék az kell, szüksége van a szervezetnek. A vércsoportnak megfelelő étrenddel azt is be lehet állítani!
A koleszterin nem örökletes. A táplálékokat, az enzimeket, a vércsoportot a speciális cukrával örököltük. A betegséget nem örököltük! Beteggé mi tesszük magunkat, ha nem sejtjeinknek megfelelően táplálkozunk. Ha a vércsoportunk igénye szerint választjuk meg a táplálékainkat, akkor egészségesek leszünk, ha nem akkor betegek. Ennyi az egész!
Müller Kinga üzente 14 éve
Nálunk itthon napraforgóval.Ritkán eszem zsiradékkal készült ételeket meg egyáltalán zsiradékot,sportolok is rendesen,elég stresszmentesen élek de a koleszterin szintem mindig magasabb a megengedettnél! S ennek az okát nem tudtam eddig még kideríteni.Talán örökletes mivel édesapám is ezzel kűzd már évtizedek óta....?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás