Vércsoport: blog

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 186 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 186 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 186 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 186 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

VÉRCSOPORT KLUB hírei

 

Hozzávalók:

  • 2 db közepes méretű cukkini

  • 1 kis pohár tejföl 12 %-os (én csak 2 evőkanállal tettem bele)

  • 2 db tojás

  • 2 gerezd fokhagyma

  • kevés friss petrezselyemzöldje aprítva

  • bors, só

  • 2-4 ek tönköly liszt (szükség szerint, amennyit felvesz)

Elkészítése:
A cukkiniket megmosom, nagy lyukú reszelőn lereszelem. Ha öregebb a cukkini meghámozom, ketté vágom és kikanalazom a magos belsejét úgy reszelem le.

Utolsó hozzászólás

simon józsefné üzente 4 éve

köszönöm,nagyon finom,kipróbáltam

Tovább 

Hagymát, padlizsánt, cukkinit vastag szeletekre vágjuk és sűrű palacsinta tésztát készítünk /tönkölylisztből/ és szódavíz, illetve tej helyett sört öntünk bele.

Ebbe forgadjuk a zöldségeket. A kisütéshez sütő oliva olajat használjunk vagy mangalica zsírt. A szűz olva olaj nem bírja a hevítést, a sütő oliva 180 fokig hevíthető.

 

3 közepes méretű padlizsánt megmosunk,  2-3 helyen tűvel megszurkáljuk és sütőben puhára sütjük. A sütőből kivéve letakarjuk 10 percre, hogy a héját könnyebben le tudjuk húzni.  Betesszük egy tálba, hozzáadunk 25 dkg feta sajtot, 3 ek. oliva  /extra szűz/, vagy szőlőmag olajat, 3 gerezd fokhagymát belepréselünk, 1 kk oregánót, 1 kk citromlevet és kayenne borssal és borsikafűvel fűszerezhetjük. /sót nem kell bele tenni, mivel a sajt úgyis sós/

Kitűnő reggeli vagy vacsora lehet pirítós tönkölykenyérrel.

Tovább 

Közepes méretű cukkinit hámozás után burgonya reszelőn lereszeljük, besózzuk, majd kicsavarjuk.

Dr. Kalmár 100 % fehér tönkölylisztet és Dr. Kalmár 100 % tönkölypelyhet, valamint tojást és ízesítésként kevés kayanne borsot teszünk a masszához, sózzuk.

Serpenyőben, kevés sütő oliva olajban, vagy még jobb ha szőlőmagolajban  sütjük. Kanállal adagoljuk és lapítjuk minél vékonyabbra. Piros ropogósra sütjük.

 

Az öntet: 12 %-os tejfölbe fokhagynát aprítunk és pirospaprikát teszünk belel.

Utolsó hozzászólás

Fodor Edit Ágnes üzente 6 éve

Köszönöm szépen, ki fogom próbálni. Várom a további hozzászólásodat.
Üdvözlettel: Edit

Tovább 

Palacsintatésztát a szokásos módon, csak egy kicsit más alapanyagokból készítjük. Tönköly lisztbe teszünk 1 evőkanál rizslisztet, tej helyett  szénsavas vizet használunk, a szőlőmagolajat pedig beleöntjük a kikevert palacsinta tésztába.

A palacsintasütőt egy kicsit beolajozzuk az első sütés elött.

A tölteléket birsalmasajttal, áfonyalekvárral töltjük és dióval megszórjuk.

Karobbporból csokoládét lehet készíteni, kevés tönköly liszttel, vizzel és sütőrummal, gyümölcscukorral izlés szerint.

Tovább 

35 dkg Kalmár tönköly fehérliszt, 5 tojás sárgája, kevés só és kis kanál gyümölcscukor és annyi tejfelt a 12 %-osból,  amennyit felvesz a tészta.  Levestészta keménységűre gyúrjuk.

Kis golyókat készítünk, ezt kisodorjuk és derelyevágóval kiszabjuk majd masnit készítünk belőle. Bő,forró sütő-olivaolajban kisütjük.

Jó étvágyat kívánok!

 

Csak egyfajta rák van, a rák!

 

Orvosi szakkönyvekben nem érdemes új információkat keresni a rákról, mivel ezek kizárólag a gyógyszerekre összpontosítanak, az alternatív gyógymódokról hallgatnak. Hasznos információkat csak a biológia, mikrobiológia és a természettudományok területéről szerezhetünk.

 

 A mikrobiológia több választ ad a rákkal kapcsolatos kérdésekre, mint az orvostudomány. Ma már vannak kutatók, akik egyértelműen állítják, hogy a rák mikrobás betegség, megértéséhez és kezeléséhez a mikrobás élettan és anyagcsere tanulmányozása adja a kulcsot.

Tovább 

Kenyérsütőben alap fokozaton!

 

4,5 dl víz

60 dkg fehér tönkölyliszt /ha lehet, akkor Dr. Kalmár tönkölyliszt/

1 teáskanál gyümölcscukor /egyik sarokba/

1 mokkáskanál szárított porélesztő a /gyűmőlcscukorra tesszük/

1 teáskanál só /az ellenkező sarokba/

2 késhegynyi aszkorbinsav /a másik két sarokba/ /gyógyszertárban lehet kapni, ez tulajdonképpen a szintetikus C vitamin/

tegyél még hozzá egy teáskanálnyi lenmaglisztet/ herbáriában kapható/

ettől még finomabb és egészségesebb lesz.

Tovább 

4 tojás sárgáját 12 dkg gyümülcscukorrak kikeverjük, 8 kanál feketekávét, 10 dkg őrölt diót 20 dkg Dr Kalmár tönkölylisztet /fehér/ sütőport, 5 tojás kemény habját. Ezeket összekeverjük és sütjük.

A tetejére lehet tenni birsalmasajtot, vagy áfonya dzsemet.

Nagyon finom!

Utolsó hozzászólás

adam marta üzente 4 éve

hasonlót, szoktam sütni...egyszerű és nagyszerű süti

 Céklát nyersen meghámozzuk és közepes vastagságú karikákra szeleteljük és oliva, vagy szőlőmagolajon megpároljuk. Húsokhoz és önmagában is nagyon finom és rengeteg vitamint tartalmazó köret,

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Fodor Edit Ágnes 1 hete új blogbejegyzést írt: Cukkini tócsni

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu