Vércsoport: blog

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 185 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 185 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 185 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 185 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

VÉRCSOPORT KLUB hírei

 

Hozzávalók:

  • 2 db közepes méretű cukkini

  • 1 kis pohár tejföl 12 %-os (én csak 2 evőkanállal tettem bele)

  • 2 db tojás

  • 2 gerezd fokhagyma

  • kevés friss petrezselyemzöldje aprítva

  • bors, só

  • 2-4 ek tönköly liszt (amennyit felvesz)

Elkészítése:
A cukkiniket megmosom, nagy lyukú reszelőn lereszelem. Ha öregebb a cukkini meghámozom, ketté vágom és kikanalazom a magos belsejét úgy reszelem le. Ráütöm a két tojást, ráteszem a tejfölt, a zúzott fokhagymát, petrezselyemzöldet, borsozom, majd annyi lisztet, hogy ne legyen sem folyós, sem nagyon kemény.

Utolsó hozzászólás

simon józsefné üzente 3 éve

köszönöm,nagyon finom,kipróbáltam

Tovább 

Hagymát, padlizsánt, cukkinit vastag szeletekre vágjuk és sűrű palacsinta tésztát készítünk /tönkölylisztből/ és szódavíz, illetve tej helyett sört öntünk bele.

Ebbe forgadjuk a zöldségeket. A kisütéshez sütő oliva olajat használjunk vagy mangalica zsírt. A szűz olva olaj nem bírja a hevítést, a sütő oliva 180 fokig hevíthető.

 

Palacsintatésztát a szokásos módon, csak egy kicsit más alapanyagokból készítjük. Tönköly lisztbe teszünk 1 evőkanál rizslisztet, tej helyett  szénsavas vizet használunk, a szőlőmagolajat pedig beleöntjük a kikevert palacsinta tésztába.

A palacsintasütőt egy kicsit beolajozzuk az első sütés elött.

A tölteléket birsalmasajttal, áfonyalekvárral töltjük és dióval megszórjuk.

Karobbporból csokoládét lehet készíteni, kevés tönköly liszttel, vizzel és sütőrummal, gyümölcscukorral izlés szerint.

Tovább 

35 dkg Kalmár tönköly fehérliszt, 5 tojás sárgája, kevés só és kis kanál gyümölcscukor és annyi tejfelt a 12 %-osból,  amennyit felvesz a tészta.  Levestészta keménységűre gyúrjuk.

Kis golyókat készítünk, ezt kisodorjuk és derelyevágóval kiszabjuk majd masnit készítünk belőle. Bő,forró sütő-olivaolajban kisütjük.

Jó étvágyat kívánok!

 

Csak egyfajta rák van, a rák!

 

Orvosi szakkönyvekben nem érdemes új információkat keresni a rákról, mivel ezek kizárólag a gyógyszerekre összpontosítanak, az alternatív gyógymódokról hallgatnak. Hasznos információkat csak a biológia, mikrobiológia és a természettudományok területéről szerezhetünk.

 

 A mikrobiológia több választ ad a rákkal kapcsolatos kérdésekre, mint az orvostudomány. Ma már vannak kutatók, akik egyértelműen állítják, hogy a rák mikrobás betegség, megértéséhez és kezeléséhez a mikrobás élettan és anyagcsere tanulmányozása adja a kulcsot.

Tovább 

Kenyérsütőben alap fokozaton!

 

4,5 dl víz

60 dkg fehér tönkölyliszt /ha lehet, akkor Dr. Kalmár tönkölyliszt/

1 teáskanál gyümölcscukor /egyik sarokba/

1 mokkáskanál szárított porélesztő a /gyűmőlcscukorra tesszük/

1 teáskanál só /az ellenkező sarokba/

2 késhegynyi aszkorbinsav /a másik két sarokba/ /gyógyszertárban lehet kapni, ez tulajdonképpen a szintetikus C vitamin/

tegyél még hozzá egy teáskanálnyi lenmaglisztet/ herbáriában kapható/

ettől még finomabb és egészségesebb lesz.

Tovább 

4 tojás sárgáját 12 dkg gyümülcscukorrak kikeverjük, 8 kanál feketekávét, 10 dkg őrölt diót 20 dkg Dr Kalmár tönkölylisztet /fehér/ sütőport, 5 tojás kemény habját. Ezeket összekeverjük és sütjük.

A tetejére lehet tenni birsalmasajtot, vagy áfonya dzsemet.

Nagyon finom!

Utolsó hozzászólás

adam marta üzente 4 éve

hasonlót, szoktam sütni...egyszerű és nagyszerű süti

 Céklát nyersen meghámozzuk és közepes vastagságú karikákra szeleteljük és oliva, vagy szőlőmagolajon megpároljuk. Húsokhoz és önmagában is nagyon finom és rengeteg vitamint tartalmazó köret,

Az árpában többek között növényi rostok, keményítő, növényi olajok, szerves só, vitaminok,valamint ásványi anyagok, pl. többek között kalcium, kálium, és magnézium található. Az árpa szemek rendszeres fogyasztásával növelhetjük a szellemi és fizikai teljesítményt, mivel igen magas a B vitamin tartalma, és a benne található kálium és magnézium tartalom miatt erősíti, és egyben nyugtatja idegrendszerünket. Vízhajtó hatása révén csökkenti a koleszterin szintet, az E vitamin pedig megszépít minket, és megújítja még a bőrünket is,.

Tovább 

 

Az orvostudomány mar évek óta állítja helyesen, hogy nagyon sok betegség  a test saját enzimek hiányának tudható be.

 Mi is ez a test saját enzimrendszer?

 Születésünkkor valamennyien megfelelő mennyiségű testsaját enzimkészletet kapunk útravalónak. Ennek az enzimkészletnek a fenntartásán múlik, hogy megmaradunk-e életerősnek és egészségesnek, vagy sem. Fiatal korunkban az enzimek működését csak akkor tudjuk helyesen, a kívánalmaknak megfelelően működtetni, ha megkapja azokat a tápanyagokat, amit sejtszinten igényel.

Utolsó hozzászólás

Fodor Edit Ágnes üzente 5 éve

Kedves Erzsébet!
Ez is egy vélemény! Én nem értek veled egyet. A szervezet valóban jelez, ha valaki tud figyelni a jelzéseire és ha a kereskedelemben kapható élelmiszerekben lévő adalékanyagok, ízfokozók, tartósítószerek még nem tették tönkre az ősi ösztönét.
A termőföld műtrágyával és a kemikáliákkal tönkre lett téve, ezért a növényekben már nincsenek meg a szervezet számára szükséges vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek megfelelő mennyiségben, ezért hiányállapot alakulhat ki az emberi szervezetben, ami a betegségek egyik oka. A megfelelő táplálék-kiegészítőkkel lehet megelőzni a hiányállapot kialakulását.
A „genetikai hajlamok és betegségek” egy része azon alapul, hogy azonosak a táplálkozási szokások, ezért azonosak a helytelen táplálkozás által kiváltott betegségek is.

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu