Vércsoport: blog

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 187 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 187 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 187 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 187 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

VÉRCSOPORT KLUB hírei

 

 A betegségmegelőzést rágógumival, Colákkal, csokoládéval, cukros üdítőkkel nem tudunk elérni, de homokba sem dughatjuk fejünket! Már nagyon sok időt eltöltöttünk úgy, hogy reménykedtünk, és vártunk. Vártuk azt, hogy az egészségi problémánk magától, vagy orvosunktól megoldódik, ezért ezzel törődtünk a legkevesebbet. Azonban e tájékoztatóból szándékosan nem hagyom ki az orvos-kutatói hiteles hátteret sem, amelyre hivatkozni fogok. A tájékoztató jellegű írásaimat, a kutató-orvosok által kimondott, leírt kutatási eredményekről készült beszámolók, referenciák képezik, amelyek már több orvos-konferencián, nyilvánosan is elhangzottak.

Tovább 

Az orvosok állítják, hogy a legtöbb modern antibiotikum azért nem működik, mert a mikrobák „túljárnak az eszükön”. Ez a feltételezés, elsősorban egyszerűen azt jelenti, hogy a természetes kiválasztódás lehetővé tette egyes mikrobák túlélését, melyek ellenállókká váltak a gyógyszerekkel szemben, azonban a természetes kiválasztódás nem ad magyarázatot a mikrobás viselkedés számos aspektusaira. Miért termelnek védekező enzimeket, melyekkel az ellenséges vírusokat darabokra vágják?

Tovább 

 

Dr. Kalmár Öko 10-es tönköly búzából készült köret

 

A tönköly búzát előző este megmossuk, beáztatjuk, majd másnap lecsöpögtetjük és kevés szőlőmagolajon megfuttatjuk. Vöröshagymát üvegesre dinszteljük és összekeverjük a búzával, majd kevés forró vízzel felöntjük. A vizbe izlés  szerint lehet tenni sót, fűszereket pl. zöldség zöltjét, zeller zöldjét, lestyánt.

 

Jó étvágyat kívánok!

Cukkinit meghámozzuk, burgonyareszelőn lereszeljük, majd reszelünk hozzá 1/3 részben burgonyát /nyersen/, ezeket megsózzuk, kayanne borssal és őrölt köménnyel fűszerezzük. 1 tojást, Öko 10-es dr Kalmár fehér tönkölylisztet és tönkölypelyhet teszünk hozzá, ezt vékonyra lapítva szőlőmagolajban és mangalica zsírban  /sütő oliva olaj is jó/, ropogósra sütjük.

 

Jó étvágyat kívánok hozzá

3 közepes méretű padlizsánt megmosunk,  2-3 helyen tűvel megszurkáljuk és sütőben puhára sütjük. A sütőből kivéve letakarjuk 10 percre, hogy a héját könnyebben le tudjuk húzni.  Betesszük egy tálba, hozzáadunk 25 dkg feta sajtot, 3 ek. oliva  /extra szűz/, vagy szőlőmag olajat, 3 gerezd fokhagymát belepréselünk, 1 kk oregánót, 1 kk citromlevet és kayenne borssal és borsikafűvel fűszerezhetjük. /sót nem kell bele tenni, mivel a sajt úgyis sós/

Kitűnő reggeli vagy vacsora lehet pirítós tönkölykenyérrel.

Tovább 

10 dkg gyümölcscukor

25 dkg márkázott vaj

30 dkg tönköly liszt

1 egész tojás

1 cs. vaniliás cukor

áfonyás vagy birsalmasajtos lekvár

 

Linzertésztát gyúrunk, hideg helyen egy órát pihentetjük, 1/2 cm vékonyra kinyújtjuk, linzerszaggatóval kiszaggatjuk. Kisütés után egy-egy egész és kiszúrt kosrongot ragasztunk össze a lekvárral.

Hagymát, padlizsánt, cukkinit vastag szeletekre vágjuk és sűrű palacsinta tésztát készítünk /tönkölylisztből/ és szódavíz, illetve tej helyett sört öntünk bele.

Ebbe forgadjuk a zöldségeket. A kisütéshez sütő oliva olajat használjunk vagy mangalica zsírt. A szűz olva olaj nem bírja a hevítést, a sütő oliva 180 fokig hevíthető.

Csak egyfajta rák van, a rák!

 

Orvosi szakkönyvekben nem érdemes új információkat keresni a rákról, mivel ezek kizárólag a gyógyszerekre összpontosítanak, az alternatív gyógymódokról hallgatnak. Hasznos információkat csak a biológia, mikrobiológia és a természettudományok területéről szerezhetünk.

 

 A mikrobiológia több választ ad a rákkal kapcsolatos kérdésekre, mint az orvostudomány. Ma már vannak kutatók, akik egyértelműen állítják, hogy a rák mikrobás betegség, megértéséhez és kezeléséhez a mikrobás élettan és anyagcsere tanulmányozása adja a kulcsot.

Tovább 

15 dkg dió  /durvára vágjuk/

40 dkg tönköly liszt

20 dkg mangalica zsír

2 db tojás /az egyik tojás sárgájával megkenjük a pogácsák tetejét/

1/2 élesztő

tejfel szükség szerinti mennyiség

 

Az élesztőt nagyon kevés tejben gyümölcscukorral felfuttatjuk és hozzáadjuk a többi alapanyaghoz és összegyúrjuk.

Szükség szerinti mennyiségű tejfellel lágy tésztát készítünk és szaggatjuk.

Azonnal süthetjük.

Nagyon egyszerű az elkészítése, rendkívül finom és egészséges.

Tovább 

Most aktuális! Ha van konyhakerted és abban céklarépád melyet sűrűn vetettél és most ritkítanod kell, akkor  ne dobd el a kihúzott növényeket, hanem gyümölcscentrifugával a szárából és az esetleges kis gumókból céklalét nyerhetsz ki, mely csodálatos vitaminforrás és minden vércsoport számára jó. Ha idegenkedsz az ízétől, akkor centrifugázzál hozzá új sárgarépát is. Nagyon kellemes és vasban gazdag ital lesz belőle.

Próbáld ki!

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Fodor Edit Ágnes 12 perce új blogbejegyzést írt: az aszpartam

Fodor Edit Ágnes 3 hete új blogbejegyzést írt: A mikrobák inteligenciája

Fodor Edit Ágnes 3 hete új blogbejegyzést írt: Tönköly búza köret

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu