Vércsoport: blog

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 186 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 186 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 186 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 186 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,
Fodor Edit Ágnes
VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

VÉRCSOPORT KLUB hírei

Nyers céklát, sárgarépát, vöröshagymát aprító géppel felaprítjuk, sózzuk. Egy kicsit állni hagyjuk.  Citromlét gyümölcs cukorral elkeverjük és ráöntjük a zöldésgekre. Durvára vágott diót, zöldségzöldjét és extra szűz oliva olajat is tehetünk hozzá.

Egyszerú és finom saláta, illetve köret.

 

10 dkg gyümölcscukor

25 dkg márkázott vaj

30 dkg tönköly liszt

1 egész tojás

1 cs. vaniliás cukor

áfonyás vagy birsalmasajtos lekvár

 

Linzertésztát gyúrunk, hideg helyen egy órát pihentetjük, 1/2 cm vékonyra kinyújtjuk, linzerszaggatóval kiszaggatjuk. Kisütés után egy-egy egész és kiszúrt kosrongot ragasztunk össze a lekvárral.

 

 

Hozzávalók:

  • 2 db közepes méretű cukkini

  • 1 kis pohár tejföl 12 %-os (én csak 2 evőkanállal tettem bele)

  • 2 db tojás

  • 2 gerezd fokhagyma

  • kevés friss petrezselyemzöldje aprítva

  • bors, só

  • 2-4 ek tönköly liszt (szükség szerint, amennyit felvesz)

Elkészítése:
A cukkiniket megmosom, nagy lyukú reszelőn lereszelem. Ha öregebb a cukkini meghámozom, ketté vágom és kikanalazom a magos belsejét úgy reszelem le.

Utolsó hozzászólás

simon józsefné üzente 4 éve

köszönöm,nagyon finom,kipróbáltam

Tovább 

Hagymát, padlizsánt, cukkinit vastag szeletekre vágjuk és sűrű palacsinta tésztát készítünk /tönkölylisztből/ és szódavíz, illetve tej helyett sört öntünk bele.

Ebbe forgadjuk a zöldségeket. A kisütéshez sütő oliva olajat használjunk vagy mangalica zsírt. A szűz olva olaj nem bírja a hevítést, a sütő oliva 180 fokig hevíthető.

3 közepes méretű padlizsánt megmosunk,  2-3 helyen tűvel megszurkáljuk és sütőben puhára sütjük. A sütőből kivéve letakarjuk 10 percre, hogy a héját könnyebben le tudjuk húzni.  Betesszük egy tálba, hozzáadunk 25 dkg feta sajtot, 3 ek. oliva  /extra szűz/, vagy szőlőmag olajat, 3 gerezd fokhagymát belepréselünk, 1 kk oregánót, 1 kk citromlevet és kayenne borssal és borsikafűvel fűszerezhetjük. /sót nem kell bele tenni, mivel a sajt úgyis sós/

Kitűnő reggeli vagy vacsora lehet pirítós tönkölykenyérrel.

Tovább 

Közepes méretű cukkinit hámozás után burgonya reszelőn lereszeljük, besózzuk, majd kicsavarjuk.

Dr. Kalmár 100 % fehér tönkölylisztet és Dr. Kalmár 100 % tönkölypelyhet, valamint tojást és ízesítésként kevés kayanne borsot teszünk a masszához, sózzuk.

Serpenyőben, kevés sütő oliva olajban, vagy még jobb ha szőlőmagolajban  sütjük. Kanállal adagoljuk és lapítjuk minél vékonyabbra. Piros ropogósra sütjük.

 

Az öntet: 12 %-os tejfölbe fokhagynát aprítunk és pirospaprikát teszünk belel.

Utolsó hozzászólás

Fodor Edit Ágnes üzente 7 éve

Köszönöm szépen, ki fogom próbálni. Várom a további hozzászólásodat.
Üdvözlettel: Edit

Tovább 

Palacsintatésztát a szokásos módon, csak egy kicsit más alapanyagokból készítjük. Tönköly lisztbe teszünk 1 evőkanál rizslisztet, tej helyett  szénsavas vizet használunk, a szőlőmagolajat pedig beleöntjük a kikevert palacsinta tésztába.

A palacsintasütőt egy kicsit beolajozzuk az első sütés elött.

A tölteléket birsalmasajttal, áfonyalekvárral töltjük és dióval megszórjuk.

Karobbporból csokoládét lehet készíteni, kevés tönköly liszttel, vizzel és sütőrummal, gyümölcscukorral izlés szerint.

Tovább 

35 dkg Kalmár tönköly fehérliszt, 5 tojás sárgája, kevés só és kis kanál gyümölcscukor és annyi tejfelt a 12 %-osból,  amennyit felvesz a tészta.  Levestészta keménységűre gyúrjuk.

Kis golyókat készítünk, ezt kisodorjuk és derelyevágóval kiszabjuk majd masnit készítünk belőle. Bő,forró sütő-olivaolajban kisütjük.

Jó étvágyat kívánok!

 

Csak egyfajta rák van, a rák!

 

Orvosi szakkönyvekben nem érdemes új információkat keresni a rákról, mivel ezek kizárólag a gyógyszerekre összpontosítanak, az alternatív gyógymódokról hallgatnak. Hasznos információkat csak a biológia, mikrobiológia és a természettudományok területéről szerezhetünk.

 

 A mikrobiológia több választ ad a rákkal kapcsolatos kérdésekre, mint az orvostudomány. Ma már vannak kutatók, akik egyértelműen állítják, hogy a rák mikrobás betegség, megértéséhez és kezeléséhez a mikrobás élettan és anyagcsere tanulmányozása adja a kulcsot.

Tovább 

Kenyérsütőben alap fokozaton!

 

4,5 dl víz

60 dkg fehér tönkölyliszt /ha lehet, akkor Dr. Kalmár tönkölyliszt/

1 teáskanál gyümölcscukor /egyik sarokba/

1 mokkáskanál szárított porélesztő a /gyűmőlcscukorra tesszük/

1 teáskanál só /az ellenkező sarokba/

2 késhegynyi aszkorbinsav /a másik két sarokba/ /gyógyszertárban lehet kapni, ez tulajdonképpen a szintetikus C vitamin/

tegyél még hozzá egy teáskanálnyi lenmaglisztet/ herbáriában kapható/

ettől még finomabb és egészségesebb lesz.

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu