Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Dr. Kalmár Öko 10-es tönköly búzából készült köret
A tönköly búzát előző este megmossuk, beáztatjuk, majd másnap lecsöpögtetjük és kevés szőlőmagolajon megfuttatjuk. Vöröshagymát üvegesre dinszteljük és összekeverjük a búzával, majd kevés forró vízzel felöntjük. A vizbe izlés szerint lehet tenni sót, fűszereket pl. zöldség zöltjét, zeller zöldjét, lestyánt.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!