Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
40 dkg dr Kalmár tönkölyliszt
2 dl tejfel /alacsony zsírtartalmú/
1 db tojás /a csíráját és a jégzsinórt eltávolítjuk/
2,5 dkg élesztő
1 teás kanál gyümölcscukor
só
szükség szerint tej /alacsony zsírtartalmú/
Egy tálba rakjuk a lisztet, tojást, tejfelt, cukrot és a sót. Belemorzsoljuk az élesztőt és összekeverjük. Egy napra hűtőbe tesszük. Sütés előtt Lisztezett deszkán kiszaggatjuk kicsi méretű szaggatóval, rövid ideig pihentetjük, forró oliva sütőolajban sütjük. Első oldalát fedő alatt, a másik oldalát már fedő nélkül sütjük.
Vércsoport szerinti lekvárral fogyasszuk!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!