Vércsoport: blog

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 189 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,

VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 189 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,

VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 189 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,

VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 189 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,

VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

VÉRCSOPORT KLUB hírei

3 közepes méretű padlizsánt megmosunk,  2-3 helyen tűvel megszurkáljuk és sütőben puhára sütjük. A sütőből kivéve letakarjuk 10 percre, hogy a héját könnyebben le tudjuk húzni.  Betesszük egy tálba, hozzáadunk 25 dkg feta sajtot, 3 ek. oliva  /extra szűz/, vagy szőlőmag olajat, 3 gerezd fokhagymát belepréselünk, 1 kk oregánót, 1 kk citromlevet és kayenne borssal és borsikafűvel fűszerezhetjük. /sót nem kell bele tenni, mivel a sajt úgyis sós/

Kitűnő reggeli vagy vacsora lehet pirítós tönkölykenyérrel.

Tovább 

Hagymát, padlizsánt, cukkinit vastag szeletekre vágjuk és sűrű palacsinta tésztát készítünk /tönkölylisztből/ és szódavíz, illetve tej helyett sört öntünk bele.

Ebbe forgadjuk a zöldségeket. A kisütéshez sütő oliva olajat használjunk vagy mangalica zsírt. A szűz olva olaj nem bírja a hevítést, a sütő oliva 180 fokig hevíthető.

 

Csak egyfajta rák van, a rák!

 

Orvosi szakkönyvekben nem érdemes új információkat keresni a rákról, mivel ezek kizárólag a gyógyszerekre összpontosítanak, az alternatív gyógymódokról hallgatnak. Hasznos információkat csak a biológia, mikrobiológia és a természettudományok területéről szerezhetünk.

 

 A mikrobiológia több választ ad a rákkal kapcsolatos kérdésekre, mint az orvostudomány. Ma már vannak kutatók, akik egyértelműen állítják, hogy a rák mikrobás betegség, megértéséhez és kezeléséhez a mikrobás élettan és anyagcsere tanulmányozása adja a kulcsot.

Tovább 

15 dkg dió  /durvára vágjuk/

40 dkg tönköly liszt

20 dkg mangalica zsír

2 db tojás /az egyik tojás sárgájával megkenjük a pogácsák tetejét/

1/2 élesztő

tejfel szükség szerinti mennyiségben

 

Az élesztőt nagyon kevés tejben gyümölcscukorral felfuttatjuk és hozzáadjuk a többi alapanyaghoz és összegyúrjuk.

Szükség szerinti mennyiségű tejfellel lágy tésztát készítünk és szaggatjuk.

Azonnal süthetjük.

Nagyon egyszerű az elkészítése, rendkívül finom és egészséges.

Tovább 

Most aktuális! Ha van konyhakerted és abban céklarépád melyet sűrűn vetettél és most ritkítanod kell, akkor  ne dobd el a kihúzott növényeket, hanem gyümölcscentrifugával a szárából és az esetleges kis gumókból céklalét nyerhetsz ki, mely csodálatos vitaminforrás és minden vércsoport számára jó. Ha idegenkedsz az ízétől, akkor centrifugázzál hozzá új sárgarépát is. Nagyon kellemes és vasban gazdag ital lesz belőle.

Próbáld ki!

 

Az orvostudomány immár évek óta állítja helyesen, hogy nagyon sok betegség  a test saját enzimek hiányának tudható be.

 Mi is ez a test saját enzimrendszer?

 Születésünkkor valamennyien megfelelő mennyiségű testsaját enzimkészletet kapunk útravalónak. Ennek az enzimkészletnek a fenntartásán múlik, hogy megmaradunk-e életerősnek és egészségesnek, vagy sem. Fiatal korunkban az enzimek működését csak akkor tudjuk helyesen, a kívánalmaknak megfelelően működtetni, ha megkapja azokat a tápanyagokat, amit sejtszinten igényel.

Utolsó hozzászólás

Fodor Edit Ágnes üzente 12 éve

Kedves Erzsébet!
Ez is egy vélemény! Én nem értek veled egyet. A szervezet valóban jelez, ha valaki tud figyelni a jelzéseire és ha a kereskedelemben kapható élelmiszerekben lévő adalékanyagok, ízfokozók, tartósítószerek még nem tették tönkre az ősi ösztönét.
A termőföld műtrágyával és a kemikáliákkal tönkre lett téve, ezért a növényekben már nincsenek meg a szervezet számára szükséges vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek megfelelő mennyiségben, ezért hiányállapot alakulhat ki az emberi szervezetben, ami a betegségek egyik oka. A megfelelő táplálék-kiegészítőkkel lehet megelőzni a hiányállapot kialakulását.
A „genetikai hajlamok és betegségek” egy része azon alapul, hogy azonosak a táplálkozási szokások, ezért azonosak a helytelen táplálkozás által kiváltott betegségek is.

Tovább 

A só csodás hatásai

 

A só minden élőlény számára életfontosságú, ez különösen érvényes asztmás, allergiás és autoimmun megbetegedésekre is. Víz, Kálium és só együttesen szabályozzák a szervezet vízháztartását. A víz, a szállító szerepét betöltve a sejtek anyagcsere folyamatainál keletkező bomlástermékeket távolítja el. A sejten belüli víz háztartásért a Kálium felelős a mennyiségbeli arányában. A növényvilágban is a gyümölcsök húsának keménysége is a Kálium által megkötött víztől függ.

Tovább 

 

 

Ahhoz, hogy a vércsoportos táplálkozást megvalósítsa, döntenie kell, hogy a régi szokásaihoz mérten milyen mértékben hagyja el, vagy változtat táplálkozásán. Ez azt jelenti, hogy tudatosan is elfogadja az új ismeretek alapját képező táplálkozást. Ehhez szükséges, hogy az eddigi szokások alapján kialakult táplálkozásban felismerje a betegség és az egészség alapjait képező ellentmondásokat.

Tovább 

35 dkg Kalmár tönköly fehérliszt, 5 tojás sárgája, kevés só és kis kanál gyümölcscukor és annyi tejfel a 12 %-osból,  amennyit felvesz a tészta.  Levestészta keménységűre gyúrjuk.

Kis golyókat készítünk, ezt kisodorjuk és derelyevágóval kiszabjuk majd masnit készítünk belőle. Bő,forró sütő-olivaolajban kisütjük.

Jó étvágyat kívánok!

 

Kenyérsütőben alap fokozaton!

 

4,5 dl víz

60 dkg fehér tönkölyliszt /ha lehet, akkor tönkölyliszt/

1 teáskanál gyümölcscukor /egyik sarokba/

1 mokkáskanál szárított porélesztő a /gyűmőlcscukorra tesszük/

1 teáskanál só /az ellenkező sarokba/

2 késhegynyi aszkorbinsav /a másik két sarokba/ /gyógyszertárban lehet kapni, ez tulajdonképpen a szintetikus C vitamin/

tegyél még hozzá egy teáskanálnyi lenmaglisztet/ herbáriában kapható/

ettől még finomabb és egészségesebb lesz.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu