Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nyers céklát, sárgarépát, vöröshagymát aprító géppel felaprítjuk, sózzuk. Egy kicsit állni hagyjuk. Citromlét gyümölcs cukorral elkeverjük és ráöntjük a zöldésgekre. Durvára vágott diót, zöldségzöldjét és extra szűz oliva olajat is tehetünk hozzá.
Egyszerú és finom saláta, illetve köret.
6 éve | Fodor Edit Ágnes | 1 hozzászólás
Hozzávalók:
2 db közepes méretű cukkini
1 kis pohár tejföl 12 %-os (én csak 2 evőkanállal tettem bele)
2 db tojás
2 gerezd fokhagyma
kevés friss petrezselyemzöldje aprítva
bors, só
2-4 ek tönköly liszt (szükség szerint, amennyit felvesz)
Elkészítése:
A cukkiniket megmosom, nagy lyukú reszelőn
lereszelem. Ha öregebb a cukkini meghámozom, ketté vágom és
kikanalazom a magos belsejét úgy reszelem le.
|
|
6 éve | Fodor Edit Ágnes | 2 hozzászólás
Közepes méretű cukkinit hámozás után burgonya reszelőn lereszeljük, besózzuk, majd kicsavarjuk.
Dr. Kalmár 100 % fehér tönkölylisztet és Dr. Kalmár 100 % tönkölypelyhet, valamint tojást és ízesítésként kevés kayanne borsot teszünk a masszához, sózzuk.
Serpenyőben, kevés sütő oliva olajban, vagy még jobb ha szőlőmagolajban sütjük. Kanállal adagoljuk és lapítjuk minél vékonyabbra. Piros ropogósra sütjük.
Az öntet: 12 %-os tejfölbe fokhagynát aprítunk és pirospaprikát teszünk belel.
Az árpában többek között növényi rostok, keményítő, növényi olajok, szerves só, vitaminok,valamint ásványi anyagok, pl. többek között kalcium, kálium, és magnézium található. Az árpa szemek rendszeres fogyasztásával növelhetjük a szellemi és fizikai teljesítményt, mivel igen magas a B vitamin tartalma, és a benne található kálium és magnézium tartalom miatt erősíti, és egyben nyugtatja idegrendszerünket. Vízhajtó hatása révén csökkenti a koleszterin szintet, az E vitamin pedig megszépít minket, és megújítja még a bőrünket is,.
A mangalica csont nélküli karaj vagy tarja szeleteket sózzuk be és enyhén borssal, őrölt köménnyel füszerezzuk, sűrű palacsinta tésztába fiorgassuk mely tönköly lisztbo,tojasbol és szénsavas vízbol készüljön.
Bő suto oliva olajban és mangalica zsírban kisütjük.
Nagyon finom!
8 éve | Fodor Edit Ágnes | 0 hozzászólás
A tojás és a hozzá szükséges szőlőmag olaj egyforma hőmérsékletű legyen!
Egy tojás sárgájához cseppenként kell hozzáadni 1 dl szőlőmagolajat állandó keverés mellett. Keverés hatására sűrűsödni kezd a tojás és az olaj.Sokáig kell keverni!
Ha készen van, akkor hozzáadunk mustárt, kevés őrölt feketeborsot és sót, izlés szerint.
Ebből lehet tejföl hozzáadásával tartár mártást készíteni.
10 éve | Fodor Edit Ágnes | 0 hozzászólás
Vöröshagymát, zöldpaprikát karikára, a mangalica húst csíkokra vagdossuk,
3 db savanyú uóborkát közepes darabokra szeljük,füszerezzük bossal, köméynmaggal, sóval és kevés mangalica zsíron megpároljuk.
Tönkölytésztával fogyasztjuk.
10 éve | Fodor Edit Ágnes | 0 hozzászólás
Mivel az ecet csak takarításra való /vízkőoldásra/, ezért a salátákat citromlével, ill almaecettel kell készíteni.
Almaecetet vagy citromlét gyümölcscukorral, sóval, őrölt köménnyel, fehérborssal, kaporlevéllel, vöröshagymával ízesítem és ebbe a lébe forgatom bele az aprított jégsalátát. A tetejét megszóröm szárított zöldségzölddel.
11 éve | Fodor Edit Ágnes | 0 hozzászólás
Céklát, sárgarépát vöröshagymát aprító géppel felaprítjuk. Enyhén megsózzuk, citromlével, csipet gyümölcscukorral és zöldségzöldjével ízesítjük.
Szűz olivaolajjal vagy szőlőmag olajjal meglocsoljuk.
Kitűnő csemege, köret és saláta, valóságos vitaminbomba!
Jó étvágyat!
Férjem elfoglaltsága miatt ezentúl én fogom vezetni a Vércsoport Klubot, remélem legnagyobb megelégedésetekre. Magamról csak annyit; Keszthelyen a Pannon Egyetem Könyvtárában dolgozom. A vércsoportos táplálkozással nagyon sok probléma megoldható, többek között de nem utolsó sorban a SÚLYPROBLÉMA is. Több mint hat éve táplálkozunk vércsoport szerint férjemmel és sok kedves barátunkkal együtt. Nálunk Férjem főz nagyon ízletesen, Ő már 1998 óta gyakorolja ezt.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás