Vércsoport: Mindenki egészségesnek született

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 189 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,

VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 189 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,

VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 189 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,

VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!

http://vercsoportklub.network.hu Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 189 fő
  • Képek - 60 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 82 db
  • Fórumtémák - 19 db
  • Linkek - 15 db

Üdvözlettel,

VÉRCSOPORT KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Mindenki egészségesnek született, és szeretne egészséges is maradni, de hogyan? Szeretné elkerülni a betegségeket, retteg a kórtól! Latolgatja az információ halmazból a megoldásokat, hogy esélyt tudjon adni önmagának. Azonban, egy idő után feladja, mert nem tapasztal gyors változást. Kifizetett egy csomó pénzt különböző vizsgálatokra, gyógyszerekre, vagy táplálék-kiegészítőkre, és semmi változást, illetve gyógyulást nem észlel.

 

Akkor mit lehet még tenni?

 

Ma már nagyon sok, de különböző információkat hallunk a betegségmegelőzésről, és azokról az ígéretekről, amely gyógyítja a rákos betegséget is. A betegségtől mindenki fél, mert elvesztheti munkahelyét, esetleg vállalkozása kudarcba fulladhat.Természetesen ebben sok igazság is van! Azonban mi a valóság? Hogyan gyógyítható a betegség, ha sejtszinten nem ismerjük azokat az élelmiszer anyagokat, amelyek harmóniában vannak a sejtjeinkkel, azoktól nem idegenek. A szervezetünket működtetni kell, ezért olyan élelmiszereket kell választani, amit sejtszinten a szervezet igényel. Honnan tudható az, hogy melyek azok az élelmiszerek, amelyet sejtszinten a szervezet igényel? Dr. Peter D’ Adamo amerikai orvos is akkor lett biztos a dolgában, amikor a legközönségesebb élelmiszereket a 4 vércsoport szerint bevizsgálta. Mindegyik vércsoportú emberben a bomlási folyamatok igazolták vissza, hogy vércsoportonként, sejtszinten, hogyan reagáltak le egy-egy élelmiszert. Kiben milyen mértékben maradtak méreganyagok, ennek a szintjét mutatta meg a laboratóriumi, mikroszkopikus, és az indikán-teszt vizsgálat. E vizsgálatok eredményei alapján tervezte meg, az egyénre szabott étrendet. Sajnos kevés ember ismerte fel a sejtszinten működő táplálkozás jótékony hatását az egészségre, mert ebben „Hippokratész”-i segítséget sem kaptak.

 

Tulajdonképpen ezek az eredmények tették helyre vércsoportonként az élelmiszereket úgy, hogy az a vércsoport alapján tápláléka lett a szervezetnek. Nem azt mondom, hogy az élelmiszer nem jó, hanem azt, hogy nem minden ember egyformán tudja hasznosítani azt. Honnan tudható meg, hogy milyen élelmiszert válasszak ahhoz, hogy szervezetem a saját táplálékához jusson? Ehhez kell ismerni a vércsoportot! Dr. Peter D’ Adamo a kezünkbe tette azt a lehetőséget, amellyel esélyt tudnánk adni önmagunknak, szeretteinknek egy életminőségben jobb, lelkileg boldogabb, kiegyensúlyozottabb, egészségben gazdagabb életre.

 

Ahhoz, hogy szervezetünk egészséges legyen, helyre kell állítani az elektrolit-egyensúlyt. Elsőként az ásványianyag-kiegyensúlyozatlanságra kell összpontosítani, ami az anyagcseréhez szükséges létfontosságú enzimek elvesztéséhez vezet, valamint a salakanyagok eltávolítására. Nem kevésbé fontos a nyirokrendszer tisztítása.

 

Arra ne is számítson senki, hogy ma a termőföld olyan táplálékokat ad, amelyben mindezek a tápanyagok jelen vannak! Tönkre tettük a termőföldet! Minél természetesebb ételeket eszünk, annál egészségesebbek leszünk, mert a szintézis tökéletesebb. A szervezet úgy van megtervezve, hogy először az élő élelmiszereket dolgozza fel, majd a finomított élelmiszereket, a kemikáliákat pedig egyáltalán nem.

 

Napjaink egyik legnagyobb hatású reformétrend –témájú könyve Barry Sears és Bill Lawren Enter the Zone (Lépjen be a Zonába!) című munkája. A táplálkozási tanácsok a kiegyensúlyozott étrend elvén alapulnak, mely 40% szénhidrátot, 30% zsírt, és 30% fehérjét tartalmaz. A megadott mennyiségek túllépése esetén szervezetünk már nem képes a tápanyagok maradéktalan feldolgozására, és az enzimek egyensúlya felborul. Ráadásul a tápanyagtöbblet zsírrá alakul. A hízás nem csak az elfogyasztott ételek mennyiségétől, hanem a zsírok, fehérjék és szénhidrátok arányától is függ. Ha szemrevételezzük a vércsoportunk ismeretében magunkat, máris jól látható, hogy milyen viszonyban vagyunk az élelmiszerekkel.

 

Láthatjuk azt is, mint a kockázati tényezőket, hogy amit szeretünk a szokásos étrend alapján, azzal sejtjeink milyen viszonyban vannak. Esetleg a súlygyarapítás, vagy az optimális súlyelosztás a jellemző. Ez abból adódik, hogy melyik élelmiszerre van öröklött test-saját enzimünk. Ha nem kaptunk a vörös-hús megemésztésére enzimet, akkor az ott a belekben fog rothadni, gázokat termel, sűríti a vért, méregként terheli a szervezetet, a mikrobákat és enzimjeiket élteti, szaporítja, sérülést okozhat, ami fertőződhet, gombatelepeket hoz létre, és rákos betegséget. Ez általában statisztikákkal is bizonyított az egész világon, hogy az „A” és „AB” vércsoportúakat érinti leginkább, mint keringési rendellenességek és a rákos betegségek kockázati tényezői. Tehát, el kell hinni végre azt, hogy nincs más diéta, mint a vércsoportoknak megfelelő étrend!

 

Az ásványok a gabonafélék feldolgozása során elvesznek az élelmiszerekből, és a betegségek okozóivá válnak. A búza finomlisztté őrlése során a króm 40%-a, a mangán 86%-a, a vas 76%-a, a kobalt 89%-a a réz 68%-a, a cink 78%-a, a molibdén 48%-a, az összes létfontosságú nyomelem odavész.

 A cukor finomítása eltávolítja a hamu nagy részét (39), és vele együtt a cukoranyagcseréhez szükséges nyomelemeket: a króm 93%-át, a mangán 89%-át, a kobalt 98%-át, a réz 83%-át, a cink 98%-t, a magnézium 98%-át, a létfontosságú elemek a fennmaradó melaszba kerülnek, amit a szarvasmarhák kapnak meg.

 Azok a tápanyagok, melyek a test-saját enzim hiánya miatt nem dolgozhatók fel, erjedést idéznek elő, és növelik a mikrobás enzimek és toxinok termelődését a szervezetben. Emésztőrendszerünk évmilliók óta olyan enzimeket termel, melyek növényekből, vagy növényevő állatokból származó ételek emésztésére alkalmasak. A humán anyagcsere alapja az étel.

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu