Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Melyek azok a folyamatok, amelyek megjelenésekor már fel kell figyelni a következményeire?
A stressz lelki állapot, a rák fizikai állapot. A stressz elpusztítja az enzimeket, megfosztja szervezetünket a funkcionális produktumoktól. Az oxidatív anyagcseréhez szükséges enzimek hiányához vezet, növeli a tápanyagok erjedését, ami aztán sejtreplikációhoz vezet. Felborítja az étkezési szokásokat és a hormonális egyensúlyt, kimeríti az immunrendszert, lehetővé teszi a paraziták és gombák elszaporodását, ami végül rákhoz vezet. A legtöbb olyan esetben, amikor a rák valószínűleg stressz vagy sokkhatás következménye, kifejlődése hónapokig vagy akár évekig is eltart. Biztosak lehetünk abban, hogy a stressz közvetlenül nem indít be sejtsokszorozódást, nem módosítja a DNS-t, és nem okoz rákot.
Az egyenes-ági örökség és a rák kapcsolata. Ez a kérdés nem meglepő. Borzasztó lelki összeomlást jelent mindenkinek az, ha családon belül valaki rákban hal meg. E kérdésre, a rákot kutatók válasza az volt, hogy a genetikai érintettséget eddig nem bizonyították. A rák, mivel magamat is érdekel, tanulmányokat végeztem, kutattam a rák kialakulásának folyamatát. Első benyomások izgalomba hoztak, hihetetlenül megrendültem attól, hogy mennyire félre vagyunk tájékoztatva. A rák nem génhiba okozta betegség, hanem sokkal inkább életmód, táplálkozás probléma, tehát, rajtunk múlik a megoldása. Ez ilyen egyszerű! Ha valaki el akarja kerülni a rákot, de akár más betegséget is, nem a tudatot kell jóllakatni akármivel, amit a szeretett ételek közül választok, hanem a sejtjeimet kell tápanyagokkal ellátni, lehet, hogy azokból az ételekből, amely ma még nem tartozik a kedvenc ételeimhez, de mégis, attól működik jól az anyagcserém, a salakanyagok időben távozni tudnak, és nő az energiám.
Az eddigi ismeretek alapján, a rák nem a genetikai örökség része. A rák egy olyan folyamatok során alakul ki, amelyet az ismeretek hiányából, az életmód és a rosszul megválasztott táplálkozásunkkal okozunk. Minden egyes élő ember hordozza ősei örökségét a vérében. Ez az ősi örökség a vércsoportja, a táplálékok, a fehérjék, a zsírok, a szénhidrátok, az enzimek, stb. helyes, optimális aránya. Ahhoz, hogy az emberi szervezet minőségi életet tudjon élni, ahhoz táplálkozni kell. Hangsúlyozni szeretném, hogy a vércsoportos étrend, az maga olyan diéta, amely alkalmazkodik az egyes ember sejtjeihez. A vércsoportos diéta azokból a nyersanyagokból állítható össze, amelyek fedezik a sejtszinten igényelt táplálékot. Akkor nem lesz probléma!
A rákbetegségek 96%-át a vércukrok erjedése okozza. Gondolja csak át, hogy táplálkozásunk fontosságát miben vagy mennyire támogatjuk. Oda figyelünk-e arra, hogy mit, mennyit és mikor eszünk?
A táplálkozásunkról:
Nagyon sok cukrot, csokoládét, szénhidrátot fogyasztunk. A probléma az, hogy cukor és zsír éhségünk van, de ez nem egyenlő a szervezet táplálékigényével. Lássuk, hogy ez hogyan alakítja életminőségünket és mennyire közelítjük meg a rákot.
Amikor túl sok cukrot fogyasztunk, a szervezetünkben élő gombákat és élesztőgombákat tápláljuk. Az élelmiszerként fogyasztott, finomított cukrok gyorsan felszívódnak a szervezetben, és energiatermeléshez tárolódnak. Túl nagymennyiségű cukor fogyasztása oxigénhiányhoz vezet, míg végül a szervezet képtelen lesz lebontásukra. Ezek a cukrok beszennyezik a vért és a nyirokfolyadékokat. A gombák és az élesztőgombák jól élnek a többlet cukron, ami más, enzimekhez szükséges létfontosságú ásványi anyagok hiányához vezet. Ennek következtében a szervezetben bárhol keletkezhet betegség. Megváltozhat az egyén személyisége is, a hangulatot és érzelmeket kontrolláló enzimek hiánya miatt. Azok a gyerekek, akik túl sok édességet esznek, gyakran hiperaktívak, túlsúlyosak, kezelhetetlenek és gyakran betegszenek meg, mint mások.
A cukor erjedési folyamata rontja az egészségi állapotot, végül enzim funkcióvesztéshez, anyagcsere funkcióvesztéshez, és immunvesztéshez vezet, kedvez az élesztőgombáknak és más parazitáknak. Amennyiben helytelen táplálkozás következtében az erjedés tovább folytatódik, funkcionális betegségek lépnek fel, például személyiségzavar, fáradtság szindróma valamint szervi betegségek, például diabétesz, jóindulatú ciszták, kinövések és daganatok, egészen a szövetet érintő betegségekig, mint például a rák. A rák nem az egészséges, oxigénnel jól ellátott sejtekben kezdődik a sejtosztódás hibáiból adódóan, és nem is genetikai hibákból következik. A táplálkozás és a paraziták, a gombákhoz és baktériumokhoz hasonlóan sokkal nagyobb szerepet játszanak a rákos folyamatokban. Én ezeket a folyamatokat olyan hasonlatokkal, mint pld., „a nagyapám minden reggel megitta a felest, utána jóllakott szalonnával” nem tudom elfogadni, pontosan azért sem, mert mindenki különbözik a másiktól, valószínű többet mozgott. Az a szalonna, amit evett, valószínű, hogy mangalicától származott, vagy mint „0” vércsoportú a magas gyomorsavszintnek köszönheti azt, hogy besegített az emésztéséhez. Talán nem is a hosszú életnek van titka, mert ez lenne a természetes, hanem a rövidnek. Találja meg mindenki a magáét!
Köszönöm a figyelmet!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!