Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a VÉRCSOPORT KLUB közösségi oldalán!
http://vercsoportklub.network.hu
Olyan információk kerülnek látóteredbe, amelyekről talán még nem is hallottál. Itt csak az egészségről, a betegségmegelőzésről, a felgyógyulás esélyeiről olvashatsz.
Keresd Te is a megoldást!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
VÉRCSOPORT KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kedves Olvasó!
A memória fokozására számtalan ajánlatot kaptunk eddig is, és kapunk ezután is. Többek között megerősítjük a csokoládé fogyasztókat abban a hitben is, hogy jó úton haladnak, hisz ezzel elérhető a memória frissítése. Mégis azt gondolom, hogy ezzel a csokoládé fogyasztására ösztönözzük az embereket, függetlenül attól, hogy a csokoládé, vagy más édességek káros hatásairól, szinte semmi ismeretünk sincs. Mert ha lenne, akkor inkább óvnánk a szeretteinket, barátainkat a csokoládé, az édességek fogyasztásától.
A csokoládé 70%-ban tartalmaz kakaót, a kakaó pedig theobromint, ami kismértékben ugyan, de kábítószer.
Ilyenkor kérdéseket is feltehetek magamban! Természetesen az is érdekel, hogy az immunrendszerem, milyen harcra-kész állapotban lehet, milyen mértékben tud védelmet nyújtani szervezetem számára akkor, amikor az általam elfogyasztott csokoládé (szénhidrátok), esetleg nagymértékű oxigént von el, és egy erjedési folyamatot indíthat el szervezetemben. Talán erre nem is gondolunk! Talán arra sem gondolunk, hogy az immunrendszerünk elég rozoga lehet ahhoz, hogy ellent tudjon állni az oxigén nélkül élni tudó paraziták enzimjei támadásainak. Pedig ez nagyon könnyen, és nagyon gyorsan előfordulhat.
Szinte minden élelmiszer, amit a szánkba veszünk összefügg egészségünkkel, vagy betegségünkkel. Például: A glikogén erjedése a sejtekben zajló ammónia-toxicitásból ered. Az ammónia-toxicitás és a belőle fakadó erjedés rákhoz vezet és támogatja a rák terjedését. Az ammónia-toxicitást a rák vezető másodlagos okának kellene minősíteni, mivel leállítja az ATP termelést, megbénítja az immunrendszer működését és lehetővé teszi a mikrobák szabad burjánzását. Számos idegi eredetű, úgynevezett autoimmun betegség oka valójában az ammónia toxicitás.
Az is sokatmondó információ, hogy a paraziták és a rákos daganatok ammóniát termelnek. Az elmélet, mely szerint az ammónia-toxicitás az ATP termelés csökkentésével szellemi kimerültséget idéz elő, szintén bizonyítást nyert. A túl magas ammóniaszint azonban rendkívül toxikus. Valószínűleg az agy a legérzékenyebb a nagy mennyiségű ammóniára. Az agy ATP (energia) forrása megszűnik, és kialakulnak az ammónia-toxicitás tünetei. A szellemi kimerültséget ammónia-toxicitás is okozhatja. Számos betegség hátterében az ammónia-toxicitás áll.
Szervezetünk sejtjei a fehérje anyagcsere során természetes módon is termelnek ammóniát. A vese is termel ammóniát, a vér és a vizelet nagyfokú savasságának ellensúlyozására. Az ammóniának ezt a formáját „fiziológiás ammóniának” nevezzük, ami hasznos szervezetünk számára. A más úton létrejövő többlet ammónia toxikus szervezetünk számára.
Az immunrendszer sejten belüli funkciója a védelmező enzimek szintetizálására korlátozódik. Ennek elsődleges feltétele az energia. Ezen kívül ásványokra is szükség van az enzimtermeléshez. A szelén például elengedhetetlen a glutation peroxidáz termeléséhez, mely „antibiotikumként” pusztítja a behatolókat.
Ha nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű energia és ásvány a védekező enzimek szintéziséhez és a vírus-DNS, a mikrobák, valamint a hozzájuk tartozó mikrobás enzimek kémiai lebontásához, a humán sejtek nem képesek leküzdeni a mikrobás fertőzést. Megfelelő mennyiségű ATP hiányában a sejt immunrendszere egyszerűen leáll. A humán sejtek nem lesznek képesek enzimeket létrehozni a bennük élősködő paraziták termelte mikrobás enzimek elpusztítására. A mikrobák akadálytalanul vihetik végbe életfolyamataikat, beleértve a gyors replikációt, valamint a normál humán sejtek mutációját a replikációs folyamatban.
Olyan táplálékokat ajánlatos fogyasztani, melyek serkentik a sejtek oxidációját és légzését, mivel minden sejtnek (rák is) hiányos a légzési kapacitása.
A betegségmegelőzést, a fáradtság, bágyadtság megszüntetését, a energia megteremtését, az immunrendszer megerősítését, a helyes táplálkozás arányának kialakításával, amely a szénhidrátok 40%-ban, a fehérjék 30%-ban, a zsírok 30%-ban célszerű tervezni.
Az energia italokat, mint a Colák, a Red-Bull, cukrozott üdítők stb., pedig kerülni kell!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!